Oud Chiro Helchteren est.1976
Bericht van de Coach

Bericht van de Coach

Beste speler,

De start van een mooi seizoen staat voor de deur!! Iedereen hunkert naar het eerste fluitsignaal, de eerste keer dat de netten bij de tegenstander trillen en de eerste pinten na de match.
Maar tot het zover is, even wat info!!

We zijn dit jaar met 26 spelers. Er zijn nog gekwetsten en mannen die er druk inzitten maar we gaan dit jaar ons uiterste best te doen om “het depanneren van de ploeg” te beperken!

Aangezien het voorbije half jaar wat stroef liep met het invullen van de doodle en zeker het up-to-date houden ervan, hebben we beslist om dit jaar terug over te schakelen naar de oude manier om persoonlijk AAN of AF te melden bij mij.
Zaterdag na de match zal ik alle aanwezigen de vraag stellen of ze er volgende week kunnen zijn.
Op dinsdag volgt dan de wedstrijdinfo ( tegenstander,plaats,tijdstip van vertrek) en dan zou ik graag hebben dat ge me ten laatste voor woensdag 18.00 laat weten als ge zaterdag gaat komen of niet.
!! Zie dit niet als controle als ge wilt afmelden maar eerder als een optie voor mij om u toch nog te kunnen overtuigen om een halve te komen spelen moesten we in de problemen zitten 😉
Meld ge toch nog erna af dan gaan we dit jaar over naar het systeem dat ge de volgende aanwezige match maar een halve moogt spelen, dit om iedereen te stimuleren om toch tijdig een planning te maken voor Oc76.

Moesten we toch gedepanneerd worden door enkele spelers van de Bkern, gaan we meer rekening houden met de statistieken als er Oc volk gewisseld moet worden. Want de mensen die ons uit de nood komen helpen spelen een volledige wedstrijd.

Bij een ploeg die ons afbelt gaan we het mogelijke doen om een tegenstander kortbij te zoeken.

Verder kan ik nog meedelen dat we graag zouden hebben dat we zoveel mogelijk volk van de Akern op matchdagen rond het plein zouden hebben kwestie van het groepsgevoel nog een extra boost te geven.

Moesten hieromtrent bedenkingen of opmerkingen zijn of heb je graag een woordje uitleg, twijfel niet en geef ons als bestuur zeker een seintje!!

Als jullie nog maar de helft zin hebben dan ons als bestuur in het nieuwe seizoen dan gaan er grote resultaten op het veld neergezet worden!! 💪

Mvg Coach

Geef een antwoord