Nieuws‎ > ‎Nieuws OC'76‎ > ‎

Tornooi Millen: Meer info + inschrijving!

Geplaatst 2 apr. 2014 12:20 door Wouter Janssen   [ 2 apr. 2014 12:26 bijgewerkt ]
OC'76 zal dit jaar deelnemen aan het Internationaal voetbalTornooi van de veteranen in Millen:
Za.31/05 vertrekken op OC 13.00u (12.30u aanwezig), retour Helchteren 01.00u
Zowel spelers, supporters & partners zijn welkom om deze uitstap bij te wonen!

Inschrijven kan hier

Meer info:

Naar goede gewoonte organiseert Krom & Stijf Veteranen Millen ook dit voetbalseizoen weer  een internationale voetbalhappening! Gedurende 3 dagen spannen meer dan 60 medewerkers zich dag én nacht in om ervoor te zorgen dat alle deelnemers en sympathisanten zich wéér mateloos kunnen amuseren. Met veel voetbal, talrijke nevenactiviteiten en geweldige optredens zoekt jong en oud naar vertier en veel sociaal genot op de beruchte happening van de veteranen van Millen...

Op woensdag 28 mei trappen we de happening op gang met wedstrijden, muziek , sfeer en vooral lekkere pintjes. De wedstrijden beginnen pas in de avond, maar volgens goede gewoonte, trekken de sportieve vrienden pas in het holst van de nacht huiswaarts. We kunnen nu al vertellen dat DOMINO op woensdag voor U ten danst speelt! Kenners van het gebeuren weten wat dat betekend: ambiance tot en met!
 
 


Op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei 2014 is het dan weer de beurt aan de veteranen van KSM om voor de ambiance en de sportiviteit te zorgen. Geruggesteund door de jongens van Shakedown komt ieders smaak aan bod. Kies je voor de sfeer en ambiance, dan hoor je thuis in de marquee. Wil je liever helemaal shaken op groovy beats, dan vind je je gading eerder op de achterste terreinen. 
We ontvangen op drie dagen tijd meer dan 170 ploegen uit meer dan 10 verschillende landen. Deze bonte bende beslechten vriendschappelijke wedstrijden op één van onze zes speelvelden onder leiding van uiterst professionele scheidsrechters. 

Vanaf dat het donker wordt, laten we een legertje aan straffe live coverbands en ambiancegroepen  op jullie los in de marquee. Als zij jou niet aan het dansen kunnen brengen, dan moet je een garçon erbij roepen. Met meer dan 30 man achter en voor de toog voorzien zij jou en je vrienden gaarne van het gouden godendrank. Ons barbecue-team zorgt dan weer voor de snelle snack of het uitgebreide  diner. Voor ieders wat wils! 
Natuurlijk kan jij hier niet ontbreken, dus schrijf je als de bliksem in en bezorg ons vandaag nog je inschrijvingsbewijs. Zegt voetballen je niets, kom dan gerust de sfeer opsnuiven. Jullie zijn allen welkom!Comments