Nieuws‎ > ‎Nieuws OC'76‎ > ‎

Nieuwsbrief oktober 2013

Geplaatst 16 okt. 2013 12:55 door Wouter Janssen   [ 24 okt. 2013 12:33 bijgewerkt ]
Download hier de nieuwsbrief, printen en op de frigo hangen

Vr. 15 november om 19.00u – Dropping 

Laadt de batterijen van uw pitslampke al maar op, zet uw botten klaar en haal uw muts, sjaal en handschoenen uit de kast. De (2)-jaarlijkse Dropping staat weer bovenaan ons programma. Pé & Gé zullen ons weer de minst voor-de-hand-liggende vragen en het meest verwarrende wandelplan voorschotelen. Inschrijven kan via de inschrijfstrook onderaan of via het webformulier of gewoon via mail naar wouter.janssen@oc76.be Za. 30 november om 16.00u – Sinterklaas!
Omdat ons nageslacht zoveel noten op hunne zang hebben, zijn we ook dit jaar weer verplicht om de grote kindervriend uit te nodigen.
Omdat ons micro’s de helft van de tijd niet werken en omdat die “ellendige jung” hunne mond niet kunnen houden, heeft de goede Sint ons vriendelijk verzocht om het dit jaar toch anders aan te pakken. Het resultaat hiervan zal u op 30 november vanaf 16u (!) kunnen aanschouwen. Inschrijven kan via de inschrijfformulier hieronder of via het webformulier of gewoon via mail naar wouter.janssen@oc76.be


Za. 14 december – Feest OC’76 
Het vorige concept overtreffen zal een zware opgave worden, maar een feest gaat het sowieso worden. Wat het concept dit jaar zal worden is zoals altijd een verrassing, in de loop van volgende maand zal er meer informatie doorsijpelen. 
Omcirkel alvast de datum in het rood en zeg alle bestaande afspraken maar af! 
Uitnodiging en inschrijvingen volgen Za. 04 januari –
Gelukkig NieuwjaarsReceptie! 
Over een 10-tal weken zitten we weer in een nieuw jaar en den tijd blijft maar vooruitvliegen. Om het tweeduizend-en-veertiende jaar te vieren komen gaan we de kantien opgengooien en er een pintje of veertien op drinken zou ik zeggen. Tot dan!


Ċ
Wouter Janssen,
24 okt. 2013 12:32
Comments